Goedemorgen

Alt tekst

Met een account van Mijn Noordhoff vindt u alles op één plek: u kunt eenvoudig bij uw digitale lesmateriaal.
Ook kunt u hier uw gegevens inzien en aanpassen.

Log in of maak een account aan.

 
Bent u op zoek naar bestelinformatie en de prijzen voor het voortgezet onderwijs voor 2019?
 

Toets-op-maat

Ik heb me geregistreerd als docent, maar heb geen toegang tot www.toetsopmaat.nl.
Na het registreren als docent duurt het minimaal één werkdag voordat u toegang heeft tot Toets-op-maat met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Problemen met inloggen? Neem contact op met Klantenservice.

Klik hier voor de website.

 

Bij welke studieboeken is Toets-op-maat beschikbaar?
Bij een groot deel van de boeken met een Campuz Creditcard of PaboWijzercard is Toets-op-maat beschikbaar. Kijk op http://toetsopmaat.noordhoff.nl/AllBooks/Index om te zien voor welke boeken Toets-op-maat beschikbaar is.

 

Zijn de toetsvragen in Toets-op-maat voor docenten dezelfde als waar studenten over beschikken?
Binnen Toets-op-maat kunt u zoeken naar vragen die niet beschikbaar zijn voor studenten. Deze vragen dragen het label 'teacher only'.

 

Kan ik als docent mijn eigen toetsvragen toevoegen aan Toets-op-maat?
Ja, dat is mogelijk. Selecteer de toets waar u vragen aan toe wilt voegen en ga naar het blokje ‘Eigen vraag’ onder aan de pagina.

 

Kan ik als docent met Toets-op-maat online toetsen afnemen bij mijn studenten?
Nee, dat is in deze versie van Toets-op-maat niet mogelijk.

 

Voorheen kreeg ik credits per boek, is dit veranderd?
Ja, in de nieuwe versie van Toets-op-maat werken we niet meer met credits. U kunt onbeperkt vragen selecteren bij de boeken die u voorschrijft.

 

Bij het downloaden van bestanden uit Toets-op-maat krijg ik de melding dat het bestand beschadigd is en niet kan worden geopend.
Waarschijnlijk gebruikt u een verouderde versie van Adobe Reader. U kunt het probleem oplossen door gratis een recente versie van Adobe Reader te installeren.

 

Wat betekent QML?
QML is een bestandsformaat voor toetscontent voor de toetsomgeving Questionmark Perception. In Toets-op-maat kunt u uw toets als QML-bestand exporteren.

 

Wat betekent QTI?
IMS QTI (IMS Question and Test Interoperability) is een manier om vragenreeksen op te slaan en uit te wisselen; het is een standaard die gebruikt wordt door elektronische leeromgevingen als N@tschool, Blackboard, it's learning, Learn eXact, Moodle, Teletop, Studieweb en Fronter. Verder wordt het gebruikt voor uitwisseling door toetsbeheerapplicaties als Respondus, Questionmark Perception, Testvision en WinToets. Dit formaat wordt nog niet ondersteund door Toets-op-maat.

Toets-op-maat
Heeft dit antwoord u geholpen?
Overige vragen voor 'Product'