Boek-op-maat

Kan ik in Boek-op-maat selecties maken uit alle boeken van Noordhoff Uitgevers?
De meeste van onze boeken voor het hoger onderwijs zijn beschikbaar voor de Boek-op-maat-service (http://maatwerk.noordhoff.nl). Naslagwerken, woordenboeken en een aantal specifieke titels zijn echter uitgesloten van de Boek-op-maat-service. Wilt u toch een Noordhoff-boek gebruiken dat niet voorkomt in het Boek-op-maat-aanbod? Neemt u dan contact op met een van onze accountmanagers voor de mogelijkheden.

 

Zijn in Boek-op-maat alle combinaties mogelijk?
In principe zijn in Boek-op-maat alle combinaties van hoofdstukken/boeken mogelijk. Mocht een combinatie van bepaalde boeken onverhoopt toch niet mogelijk zijn, dan stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Uw accountmanager helpt u dan bij het vinden van een passend alternatief.

 

Hoelang duurt het voordat ik mijn Boek-op-maat ontvang?
Zodra wij de Boek-op-maat-overeenkomst van u ondertekend retour ontvangen hebben, ontvangt u het Boek-op-maat binnen 6 weken in de gewenste oplage.


Hoe ziet mijn Boek-op-maat eruit?
De door u geselecteerde hoofdstukken plaatsen we integraal in uw Boek-op-maat, inclusief de originele hoofdstuk- en paginanummering. Voorin het boek staat een aangepaste titelpagina en een inhoudsopgave op maat. Het geheel wordt genaaid in een full colour omslag. U kunt uw selectie kosteloos laten voorzien van de naam en het logo van uw onderwijsinstelling. Het totaalpakket dat u op deze wijze samenstelt, noemen we Boek-op-maat. Uw maatwerkproduct wordt geleverd in de uitstekende kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

Kunnen voor Boek-op-maat inhoudsopgave, register etc. ook op maat geleverd worden?
Het is mogelijk om uw Boek-op-maat te laten voorzien van een compleet nieuwe paginanummering, register en inhoudsopgave. Ook alle hoofstukken, paragrafen, voorbeelden etc. worden dan opnieuw genummerd. Bespreek uw wensen met de accountmanager.

 

Kan ik mijn Boek-op-maat digitaal krijgen?
Uw accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden voor levering van uw Boek-op-maat in digitale vorm.

 

Hoe bestel ik mijn Boek-op-maat?
U maakt online een selectie uit ons brede en hoogwaardige aanbod. U krijgt meteen een indicatie van de bijbehorende prijs. Bent u tevreden? Vraag dan een offerte aan. Uw accountmanager neemt contact met u op.

 

Kan ik volgend jaar een nieuwe oplage van hetzelfde Boek-op-maat bestellen?
Ja. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager. Let op: bij het verschijnen van een herziening van een door u gekozen titel dient u altijd een nieuwe selectie te maken.

 

 

Hoe zit het met de auteursrechten van een Boek-op-maat?
Een Boek-op-maat is een selectie uit bestaande boeken waarop auteursrecht rust. Net als bij haar reguliere uitgaven draagt Noordhoff Uitgevers hierover auteursrechten af. Het is daarom niet toegestaan om een Boek-op-maat, op welke wijze dan ook, te vermenigvuldigen.

 

Is levering van een Boek-op-maat via de boekhandel mogelijk?
Ja, het is mogelijk uw bestelling te laten afleveren bij een door u gekozen boekhandel. De school blijft echter contractpartij naar Noordhoff Uitgevers en ontvangt de factuur voor de bestelling.


 
Boek-op-maat
Heeft dit antwoord u geholpen?
Overige vragen voor 'Product'