Vanaf schooljaar 2017/2018 is de toegangsprocedure tot het Downloadportaal van Noordhoff Uitgevers gewijzigd.

1. Bent u de besteller van het online docentmateriaal?
Ga rechtstreeks naar toegang.noordhoff.nl/downloadportaal. Log in met uw Noordhoff-account. Krijgt u een melding, na het inloggen, dat u niet geautoriseerd bent? Neem contact met ons op.


2. Bent u de besteller van het online leerlingmateriaal?
U kunt op twee manieren toegang krijgen tot het Downloadportaal.

2a. Ga rechtstreeks naar toegang.noordhoff.nl/downloadportaal.
Stap 1: Log in met uw Noordhoff-account. Let op! Het is belangrijk dat uw Noordhoff-account gekoppeld is aan de schoollocatie waarvoor u activeringscodes wilt ophalen. Om dit te controleren: Ga naar mijnnoordhoff.nl, log in met uw account. Ga naar “Mijn gegevens” en klik op de tab “School- en beroepsgegevens”. Heeft u nog geen Noordhoff-account?. Klik hier.

Stap 2: Autorisatie. Krijgt u een melding, na het inloggen, dat u niet geautoriseerd bent? Neem contact met ons op.


2b. Via de website van uw distributeur kunt u ook toegang krijgen tot het Downloadportaal.
Anders dan voorgaand schooljaar heeft u nu een Noordhoff-account nodig om toegang te krijgen tot het Downloadportaal én u dient geautoriseerd te zijn om namens uw schoollocatie(s) uitgiftes te maken.
Stap 1: Noordhoff-account maken. Klik hier. Heeft u al een Noordhoff-account? Let op! Het is belangrijk dat uw Noordhoff-account gekoppeld is aan de schoollocatie waarvoor u activeringscodes wilt ophalen. Om dit te controleren: Ga naar mijnnoordhoff.nl, log in met uw account. Ga naar “Mijn gegevens” en klik op de tab “School- en beroepsgegevens”.

Stap 2: Autorisatie. Krijgt u een melding, na het inloggen, dat u niet geautoriseerd bent? Neem contact met ons op.Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Heeft dit antwoord geholpen?