Logt u niet in via Basispoort?

Heeft u een (proef)licentie ontvangen en werkt u niet met Basispoort? Hieronder leest u hoe u toegang krijgt tot uw (proef)licentie.

Is uw school nieuw in mijnklas.nl?

Ja, mijn school is nieuw in mijnklas.nl.

  1. De ICT-coördinator maakt een account aan op www.mijnnoordhoff.nl. Hiermee krijgt hij/zij alvast toegang tot www.mijnklas.nl.
  2. De ICT-coördinator voegt om te beginnen de leerkrachten toe aan mijnklas.nl, waarna leerkrachten een bericht met inloggegevens ontvangen. Het toevoegen van leerkrachten gaat via Beheer / Gebruikers / Toevoegen leerkracht.
    Let op: de toegevoegde leerkrachtaccounts zijn de volgende werkdag beschikbaar.
  3. De ICT-coördinator voegt daarna de leerlingen toe aan mijnklas.nl. Het toevoegen van leerlingen gaat via Beheer / Gebruikers / Toevoegen leerling.
  4. De ICT-coördinator maakt vervolgens de groepen aan en voegt daar leerkrachten en leerlingen aan toe. Het aanmaken van groepen gaat via Beheer / Groepen / Toevoegen groep.
  5. Optioneel: de ICT-coördinator plaatst een snelkoppeling naar mijnklas.nl op de schoolcomputers/-devices.

Leerkrachten kunnen nu inloggen in mijnklas.nl met de gegevens die ze per mail hebben ontvangen. Leerlingen kunnen inloggen in mijnklas.nl met het icoontje dat de ICT-coördinator ze heeft toegewezen. De (proef)licentie staat klaar onder Mijn producten. 

Nee, mijn school werkt al met mijnklas.nl.

De ICT-coördinator, leerkrachten en leerlingen kunnen inloggen zoals ze gewend zijn. De (proef)licentie staat klaar onder Mijn producten.

Heeft dit antwoord geholpen?