Waar vind ik de toegangscode voor digitale materiaal dat ik heb besteld? (docent)

Voor het basisonderwijs wordt deze code via de e-mail van de hoofdbesteller geleverd of het product staat rechtstreeks klaar in MijnKlas en hiervoor heeft u dus geen extra code nodig. Alleen Dr. Digi producten en junior Bosatlas licenties worden nog met een losse code geleverd.

Voor het voortgezet onderwijs wordt deze code geleverd via ons downloadportaal. De hoofdbesteller van de licentie en/of de coördinator directe toegang kan deze code ophalen en ontvang hierover ook bericht aan het begin van het schooljaar. Het wijzigen van een coördinator directe toegang kan via de tussenhandel. Het wijzigen van een abonnee houder (hoofdbesteller) kan via www.docentenpakket.noordhoff.nl.

Enkele scholen werken niet met de online omgeving en krijgen de codes rechtstreeks via de mail van de hoofdbesteller.

Voor het middelbaar beroepsonderwijs kunnen docenten dit materiaal zelf bestellen via de webshop. Deze code kan u dan ook direct activeren via de webshop onder de knop "mijn licenties". Houdt u er rekening mee dat u voor deze bestelling wel een geldig docentenaccount nodig heeft.

Voor het hoger onderwijs heeft u als docent een docentenaccount nodig. Met dit account heeft u direct toegang tot alle HO sites. Zowel het docenten als studenten gedeelte van deze sites.


Ben je student? Klik dan hier voor de informatie
Heeft dit antwoord geholpen?