Wijziging inloggen Dr.Digi

Inloggen kan via drdigi.noordhoff.nl.
De knop [Inloggen] in de menubalk verdwijnt en wordt vervangen door de link 'Inloggen' rechtsboven in het scherm.Na klikken op 'Inloggen'verschijnt er een inlogscherm waar u kunt inloggen op de gebruikelijke manier.


Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u hier ook een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'.
 
 
Uitloggen
Na inloggen worden uw inloggegevens in de rechter bovenhoek getoond. U kunt hier uitloggen door op de link 'Uitloggen' te klikken.Belangrijke wijziging aantal gebruikers
Door de recente update is het niet meer mogelijk om met meerdere personen in te loggen met hetzelfde Dr. Digi account. Als leerkracht dient u nu gebruik te maken van een eigen Noordhoff account om in te loggen in Dr. Digi. Via www.mijnnoordhoff.nl kunt u zelf een account aanmaken en de activeringscode gebruiken om de licentie de activeren. Deze activeringscode is in het bezit van de hoofdbesteller binnen uw school.

Heeft uw school het maximale aantal gebruikers bereikt en krijgt u de melding: “Licentiecode in gebruik”, dan kunt u via onze Klantenservice een verzoek doen om extra gebruikers toe te laten voegen. Daarbij kunt u ook direct aangeven of het aantal gebruikers voor komend schooljaar aangepast moet worden.

Heeft dit antwoord geholpen?